Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Νέος χρόνος, νέο blog!

Με ένα τριαντάφυλλο εγκαινιάζω αυτό το ιστολόγιο και καλωσορίζω το 2012!

Δεν είμαι καινούργιος στο blogging, το ιστολόγιο αυτό είναι η μετεξέλιξη ενός άλλου που είχα για σχεδόν 5 χρόνια. Γράφοντας την τελευταία εγγραφή εκεί, εμπνεύστηκα τον τίτλο αυτού του ιστολογίου: Κάθε τέλος είναι μία νέα αρχή! Όσο αναφορά τη θεματολογία, μπορείτε να τη δείτε στην περιγραφή κάτω από τον τίτλο.

Καλή χρονιά σε όλους!

5 σχόλια:

  1. Kαλή χρονιά και καλή αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίτα να δεις καμιά φορά.. Στο blog ενός λάτρη της βροχής και του χιονιού, να κάνει ποδαρικό μία ΛΙΑΚΑΔΑ! Τι οιωνός να είναι αυτός άραγε;

    Καλή χρονιά Λιακάδα αλλά σε παρακαλώ μη μας ξανάρθεις χαχαχαχαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. !!!! Oops! Sorry δεν ηξερα...!!!
    Παίρνω τις καυτές μου αχτίνες και αποχωρώ...
    Καλή συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξεκινάω απο εδώ την μέρα μου....
    με ....αμπελοφιλοσοφίες....λοιπόν μου αρέσουν αυτές περισσότερο απο τις πραγματικές ΄΄φιλοσοφίες΄΄ , βαρύγδουπα λόγια που δεν καταλήγουν πουθενά και είναι τόσο....μα τόσο βαρετά ! Αυτά τα ξέρω...τα ακούω...τα βλέπω...προτιμώ λοιπόν τα άλλα λόγια...τα απλά...που μιλάνε περί ανέμων και υδάτων...που μιλάνε για τον καιρό, την θάλασσα, τον ουρανό, τα λουλούδια ( ωραίο το λουλούδι σου ), λόγια που δεν έχουν προορισμό ή ίσως και να έχουν και που αγγίζουν περισσότερο απο όσο όλα τα άλλα.
    Καλή Καινούργια Αρχή λοιπόν...
    είμαι σίγουρη πως έχεις να πεις πολλά,
    φαινομενικά απλά λόγια.


    υγ. Μια ΛΙΑΚΑΔΑ δεν την διώχνουν ποτέ !!
    Βγαίνει ακόμα και μέσα στην βροχή και σου δείχνει πως κάτι αρχίζει ξανά...
    βγαίνει στο χιόνι και το κάνει να λάμπει σα να κρύβει διαμάντια μέσα του.
    Είναι ...πολύτιμη :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λεβίνα ευχαριστώ για τις ευχές και τα καλά λόγια! Και εγώ όταν συχνάζω πολύ κάπου πάει να πει ότι με εμπνέει :)

    Γενικά δεν είμαι το πλέον ομιλητικό άτομο. Ένας από τους λόγους είναι ότι προτιμώ τα λίγα λόγια που αγγίζουν την καρδιά παρά τα πολλά που δεν καταλήγουν πουθενά όπως λες και εσύ. Για να το συνδέσω και με τα όνειρα που λέγαμε, καταλήγω ότι, όταν είναι να κυλήσει κάτι, των σχέσεων συμπεριλαμβανομένων κυλάει έτσι απλά, όπως (λίγο πεζό παράδειγμα ίσως αλλά περιγράφει ακριβώς αυτό που θέλω) μία βίδα ξεβιδώνει πολύ πιο εύκολα όταν το κατσαβίδι ταιριάζει ακριβώς, αλλιώς και παραπάνω κοπιάζεις και η βίδα χαλάει τελικά..

    Εννοείται ότι πολύτιμη και η λιακάδα, όλα για κάποιο λόγο υπάρχουν. Χώρια που αν δεν ήταν ο ήλιος, δεν θα ήταν ούτε η βροχή ούτε το χιόνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogs..