Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Άνοιγμα σχολίων ξανά για διάλογο..

Καλησπέρα σε όλους!

Το άνοιγμα των σχολίων στην προ-προηγούμενη ανάρτηση έφερε και κάποια σχόλια που με προβλημάτισαν, κυρίως από την funky monkey και σκέφτηκα ότι είναι καλή αφορμή για να γίνει διάλογος, οπότε να η ευκαιρία να ανοίξουν για άλλη μία φορά τα σχόλια χαχα!

Λοιπόν, κατ'αρχήν να πω πως ασφαλώς συμφωνώ ότι τα blog και το internet γενικότερα είναι ένα μέσω επικοινωνίας και μοιράσματος που βοηθάει να γνωριστούν και να ανταλλάξουν απόψεις άνθρωποι μεταξύ τους, ειδικά άνθρωποι που είναι σε απόσταση και δεν είναι εύκολο να το κάνουν διαφορετικά. Σαφώς βίωσα αρκετές όμορφες στιγμές μοιράσματος εδώ μέσα και ευχαριστώ όσους έκαναν το ίδιο δίνοντας ένα κομμάτι της καρδιάς τους.

Δυστυχώς όμως, υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις που τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενα. Ναι, ξέρω, δεν είναι καλό να κρίνουμε του άλλους διότι ομοίως θα μπορούσαν οι άλλοι να κρίνουν το ίδιο και εμάς. Κανείς, ούτε εγώ, δεν είναι τέλειος. Αν ψάχνεις τον τέλειο φίλο, ετοιμάσου να μείνεις χωρίς φίλους. Δεν είναι προσωπικό με κάποιον συγκεκριμένο το θέμα, όμως είναι κάποια πράγματα που στα πλαίσια της φιλικής συμπεριφοράς δεν τα καταλαβαίνω καθόλου. Τι να περιγράψω; Η τελευταία περίπτωση, αυτή που ανέφερα στην ανάρτηση με την εκδίκηση, μου έστελνε 2-3 μήνες σχεδόν συνέχεια καθημερινά προσωπικά μηνύματα στο facebook ότι με θεωρεί καλό της φίλο, με σκέφτεται συνέχεια, σπάνια έχει περάσει τόσο ωραία όσο με εμένα, κατά τα άλλα όμως όχι να βρεθούμε από κοντά, ούτε στο τηλέφωνο να μιλήσουμε δεν μπορούσε και ας μένει στην Αθήνα, όταν πια αγρίεψα, άρχισε να με απειλεί με μηνύσεις! Τα ίδια και με δύο περιπτώσεις εδώ στα μπλογκ, μήνες ολόκληροι φιλικής και γλυκιάς συμπεριφοράς έγιναν απειλές για μηνύσεις όταν υπήρξε διαφωνία, η μία από της δύο μάλιστα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και έκλεισα τα σχόλια. Ή να αναφερθώ στην άλλη την αρχιυποκρίτρια που κάνει συνέχεια δρώμενα, όταν όμως της ζήτησα να φιλοξενήσει ένα δικό μου μου είπε ότι δεν έχει χρόνο ή χώρο για να φιλοξενήσει κάτι τέτοιο στο μπλογκ της, 1-2 μέρες μετά όμως είχα πάλι κάτι δικό της και μετά να λέει υποτιμητικά ότι υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα!

Όχι, δε λέω ότι αποκλείεται να έκανα και εγώ κάπου λάθος. Τα παραπάνω σαφώς και είναι προσωπικές μου απόψεις και οπτικές και μόνο. Η ουσία είναι ότι ένιωσα όπως ένιωσα, άσχημα, ήμουν διατεθειμένος να κάτσω να λύσουμε τα όποια θέματα, αν μη τι άλλο όμως, θεωρώ ότι ο τρόπος αντιμετώπισης αυτός δε συνάδει με κάποιον που υποτίθεται ότι γνωρίζεστε τόσο καιρό και τρέφει κάποια ειλικρινή συναισθήματα για εσένα. Στο κάτω κάτω οι περισσότερες από αυτές μένουν σε απόσταση που θα μπορούσαμε να βρεθούμε από κοντά να το λύσουμε ή να τα πούμε και μέσω τηλεφώνου. Εγώ έτσι θεωρώ ότι λειτουργούν τα πράγματα σε μία πραγματική φιλία. Είναι δυνατόν να μιλάς σε κάποιον τόσο καιρό, να υποτίθεται ότι τον θεωρείς φίλο σου και ξαφνικά να απειλείς με μηνύσεις ή να βγάζεις τρελά ή υπερβολικά και τέλος πάντων έτσι απλά να απορρίπτεις αυτά που λέει; Και όχι, πάνω στα νεύρα φωνάζεις, μπορεί να πεις κάποια άσχημη κουβέντα, να σπάσεις κάτι, οι απειλές για μηνύσεις και το να υποτιμάς τον άλλο εμένα για ψύχραιμες αντιδράσεις μου κάνουν.

Τέλος πάντων, δεν το κρύβω, μετά από όλα αυτά πλέον φοβάμαι. Φοβάμαι γιατί δεν ξέρω ποιος είναι ο επόμενος, που μετά από μήνες φιλικής συμπεριφοράς, μόλις υπάρξει κάποια διαφωνία, θα αντιδράσει αναλόγως. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος πλέον ποιος από εδώ μέσα όντως έχει φιλικές προθέσεις και θέλει μοίρασμα και ποιος προσποιείται και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να προβάλει το ατελείωτο εγώ του ή να κάνει δημόσιες σχέσεις. Ξέρω ότι έτσι καίγονται και τα χλωρά μαζί με τα ξερά. Έτσι είναι η ζωή όμως, δεν μπορείς ασφαλώς να αλλάξεις με το ζόρι κανέναν, τα ζυγίζεις όμως και για εμένα ξέρω πως νιώθω και προς τα που έγειρε η ζυγαριά.

Αυτά είχα να πω, ευχαριστώ και πάλι όσους είναι ειλικρινά εδώ, θα χαρώ να ακούσω απόψεις και να γίνει διάλογος. Για να μη χαλάσω το σερί των ημερών, κλείνω με ένα ακόμα λουλούδι, η μάλλον πολλά :)


15 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/5/15 21:12

    διάλογο τάχα της ζητεί
    σχόλια ανοιγοκλείνει αστραπή
    μαι και καλή θα ανοιχτεί
    στη μαύρη οργή του εκδικητή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω αν και τι σε πείραξε, πάντως ως ποιηματάκι μου φάνηκε καλό, έχεις ταλέντο στα στιχάκια. Για οτιδήποτε είμαι διαθέσιμος και μέσω μειλ, βλέπε πάνω δεξιά.

      Καλή συνέχεια!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/5/15 01:25

      ευγένεια αληθινή
      τούτο το σπίτι ευλογεί
      για πάντα απωθεί
      τη μαύρη οργή
      του εκδικητή

      Διαγραφή
  2. Πολύ πολύ χαίρομαι που βρέθηκε και άλλη/ος να σε πείσει ν' ανοίξεις πάλι τα σχόλια!
    Για πολλούς το blogging, είναι ψυχοθεραπεία, αλλά βασικά είναι εξαιρετικό σχολείο, γιατί μαθαίνουμε να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματα μας και το σημαντικότερο γνωρίζουμε εξαιρετικά άτομα!
    Το blogging γενικά είναι σε πτώση, οι περισσότεροι προτιμούν το fb που είναι ένα εύκολο μέσο επικοινωνίας χωρίς πολλές απαιτήσεις, είναι κρίμα γιατί πολλοί εξαιρετικοί bloggers τα παράτησαν μετά από πολλά χρόνια δημιουργικής επικοινωνίας!
    Νομίζω, πως είναι στο χέρι του καθενός, να διαχειρίζεται το blog του, όπως του αρέσει και είναι φυσικό να μην αρέσουμε σε όλους, όπως είναι επίσης φυσικό, να "πέσουμε" σε άτομα που εκπέμπουν αρνητικά, εκεί απαντάμε ευγενικά (όπως κάνεις!) και δεν στεναχωριόμαστε αν δεν υπάρχει ανταπόκριση με άλλα άτομα που τυχαίνει να μας ελκύουν, γι αυτό και θα επαναλάβω το αγαπημένο μου μότο που ταιριάζει άψογα στο blogging!
    "Ευλογημένος όποιος δεν προσδοκά, δεν θα απογοητευτεί ποτέ". (Βούδας και Χριστός)...

    ΑΦ! καλή, δημιουργική και χαλαρή επάνοδο θα σου ευχηθώ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στεφανία μου σε ευχαριστώ για το σχόλιο και τη συμμετοχή στη συζήτηση!

      Οπωσδήποτε δεν σημαίνει ότι με όποιον ανταλλάξεις ένα μήνυμα θα τον παντρευτείς λολ. Ούτε βέβαια κάποιος είναι υποχρεωμένος να ανταποκριθεί με το ζόρι στα δικά μου συναισθήματα. Εδώ όμως περιέγραψα κάποιες συμπεριφορές που θεωρώ ότι παραβιάζουν τα όρια ή/και δεν το διαχειρίστηκαν αξιοπρεπώς. Θα δώσω ένα πιο ακραίο παράδειγμα μπας και γίνω κατανοητός. Προφανώς δεν είναι υποχρεωμένες όλες οι κοπέλες με τις οποίες θα γνωριστώ να θέλουν να κάνουν έρωτα μαζί μου, όταν όμως μία κοπέλα έρχεται και τρίβεται επάνω μου, με ανάβει καλά καλά και μόλις πάω να συνεχίσω μου λέει τι κάνεις, εγώ σε βλέπω φιλικά κ.λ.π., ε, εκεί υπάρχει θέμα.

      Πολλά ΑΦ!

      Διαγραφή
  3. Δεν τα καταφέρνω πάντα μα προσπαθώ να συμπεριφέρομαι,όπως θέλω να μου συμπεριφέρονται.Θέτω τα όριά μου κ φροντίζω να μην υπερβαίνω τα όρια που θέτει ο άλλος.Πάντα σε μια σχέση,είτε προσωπική,είτε διαδικτυακή,υπάρχουν όρια.Το θέμα είναι,κατά πόσο τα διαβάζουμε σωστά.
    Θα σου φέρω για παράδειγμα εμένα,απλά επειδή με ξέρω καλά. Έχω χιούμορ(απ' ό,τι μου λένε!)Σιχαίνομαι τις φάρσες αλλά το χιούμορ που κάνω κ που δέχομαι,έχει πολλές βαθμίδες: Μπορεί να είναι κρύο,αυτοσαρκαστικό,αγγλοσαξονικό κτλ.Δεν θα κάνω τα ίδια αστεία σε μια blogger συνομήλική μου,που τη γνωρίζω 5 χρόνια κ τα ίδια αστεία σε έναν blogger 20 χρόνια μεγαλύτερό.Μην κολλήσεις στο θέμα χιούμορ κ ηλικία,αυτό που θέλω να πω είναι πως κάθε άνθρωπος θέλει άλλη αντιμετώπιση.Δεν δέχονται όλοι τα ίδια πράγματα στον ίδιο βαθμό.
    Στη Σύρο,οι bloggers που γνωρίζω εγώ είναι καμιά 20αριά(σίγουρα υπάρχουν κ άλλοι,αλλά σου λέω αυτούς που ξέρω). Αρκετούς τους γνώριζα εξ όψεως πριν καν φτιάξουμε δικά μας blogs,σε άλλους δεν ξέρω την φάτσα τους ακόμα κ τώρα.Δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ για έναν καφέ,αλλά τί έγινε?(Άσε,που σιχαίνομαι να μιλάω κ στο τηλέφωνο!Δεν έχω χειρότερο!)
    Είναι κατανοητό να θέλεις να δεις πώς είναι ο άλλος που έχετε φάει ώρες γράφοντας μπροστά σε μια οθόνη,(κ αυτό το διαπίστωσα όταν είχα αναρτήσει κ μια δική μου φωτο),αλλά σε καμία περίπτωση,δεν μπορείς να αναγκάσεις,να πιέσεις,να ζορίσεις κάποιον να βρεθείτε.Με το ζόρι,οι ανθρώπινες σχέσεις,δεν εξελίσσονται.(Δυστυχώς!Πολύ θα ήθελα να με φιλοξενούσε στο νησί του o J.Depp,αλλά όσο δεν κάνει κίνηση,αυτός χάνει...!)
    Νομίζω πως το θέμα που λες πως προέκυψε κ σε έκανε να κλείσεις τα σχόλια ήταν εκείνο στο οποίο αναφέρθηκες την περίοδο που επέστρεφα στο blogging.Δεν ξέρω τί έχει συμβεί κ σε ποιον αναφέρεσαι,μα δεν θέλω να μάθω κιόλας.
    Όπως οι περισσότεροι, θεωρώ πως το blogging είναι ένας από τους πιο... υγιής τρόπους να ανταλλάξουμε απόψεις.Οπότε, ποιος ο λόγος να υπάρχουν κλειστά σχόλια?Προσωπικά,μπαίνω κ διαβάζω posts,αλλά αν το σχόλια είναι κλειστά,πλέον δεν μπαίνω στη διαδικασία αποστολής mail.Πώς να στο πω?Μου δίνεται η αίσθηση πως είμαι ανεπιθύμητη,βρε παιδί μου.
    Τα κλειστά σχόλια τα δέχομαι σε δύο περιπτώσεις:όταν ο άλλος περνάει μια δύσκολη φάση κ ψάχνει να βρει τα πατήματά του κ όταν υπάρχει έλλειψη χρόνου κ φοβάται πως δεν θα μπορέσει να απαντήσει στα σχόλια που του άφησαν.Αν μου αφήνεις ανοικτά τα σχόλια όποτε θέλεις εσύ,θέλοντας να "εκδικηθείς" κάποιον,για κάτι που έγινε πριν καιρό,σε άλλο μέσο δικτύωσης,αυτό κάνει ζημιά στη δική μας σχέση.Εμείς απομακρυνόμαστε.
    Και μιας κ ανέφερες την Έλλη:Ξέρεις τί χαμό έχουμε κάνει σε αναρτήσεις της?Τρέλα!Αυτό σε mail ΔΕΝ θα συμβεί ποτέ!
    Κ επειδή δεν έχω πρόβλημα όταν συμβαίνει αυτό σε δικά μου posts,της ζήτησα συγνώμη για όλο το... τσίρκο που είχαμε δημιουργήσει!Εννοείται πως η Έλλη δεν είχε πρόβλημα κ διασκέδασε πολύ με το όλο σκηνικό,αλλά δεν παύει να είμαι σε έναν "ξένο" χώρο κ να κάνω τις τρέλες μου!
    Πόσο μάλλον αυτό που γράφεις για τα δρώμενα.Εγώ δηλαδή που επειδή έτσι με βολεύει, επειδή είμαι ξεροκέφαλη,1002 επειδή, έχω αποφασίσει να κάνω μηνιαία post,πρέπει να μη μου μιλάει άνθρωπος που δεν συμμετέχω σε δράσεις άλλων? Υπερηφανεύομαι πως οι σχέσεις που έχω χτίσει εδώ(δεν θα τις πω φιλίες),είναι σε πολύ στέρεες βάσεις κ όσοι πραγματικά γουστάρω να είναι πλάι μου,ούτε παρεξηγούνται,ούτε ξύνουν τα νύχια τους για καυγά.Αντίθετα,τις ώρες που περνάμε εδώ,είμαστε οι εαυτοί μας κ αυτό είναι αρκετό!
    Σε καμία περίπτωση,δεν θα κρίνω αυτά που έγραψες,αλλά αν θέλω να είμαι ειλικρινής, οφείλω να σου πω πως μια φράση σου, μου "χτύπησε" άσκημα:Εκεί που γράφεις"όταν πια αγρίεψα"
    Προφανώς, δεν εννοείς πως άσκησες σωματική βία μα ακόμα κ να ζόρισες λεκτικά κάποιον,αυτό μπορεί να φέρει κ τον άλλον στα όριά του...
    Κοιμήθηκες με όλα αυτά που έγραψα?
    Όχι, σοβαρά τώρα:Ελπίζω η όποια παρεξήγηση έχει δημιουργηθεί,να λυθεί κ αν όχι, τουλάχιστον όλοι μας να δούμε τα λάθη μας,να μην τα επαναλαμβάνουμε κ το βράδυ να κοιμόμαστε με καθαρή συνείδηση!
    *Πόνεσαν τα χέρια μου!
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενημερωτικά αναφέρω πως ο blogger επιτρέπει μέχρι 4096 χαρακτήρες ανά σχόλιο!!! Μόλις το διαπίστωσα! Έσβησα κάμποσα για να τα χωρέσω σε ένα σχόλιο!!!
      χαχα!

      Διαγραφή
    2. Γιάννα μου σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τη συμμετοχή σου στο διάλογο και το χρόνο που αφιέρωσες, μην το ξαναπείς ότι κοιμήθηκα, ίσα ίσα που με τίμησες με το τόσο μεγάλο σχόλιο και το χρόνο που εφιέρωσες :)
      Θα υποστείς βέβαια και τη δική μου μεγάλη απάντηση (δεν το ήξερα για το όριο, θα το χωρίσω σε δύο σχόλια αν χρειαστει) χαχα!
      Ναι, τότε που επανερχόσουν εσύ έκλεισα τα σχόλια.
      Σαφώς και συμφωνώ ότι καμία σχέση δεν εξελίσσεται με το ζόρι. Έχουν υπάρξει και κοπέλες με τις οποίες έχω επικοινωνήσει σποραδικά και μέσω μειλ, δεν βρεθήκαμε από κοντά, όμως δε δημιουργήθκε πρόβλημα σε καμία πλευρά. Καυτηρίασα κάποιες περιπτώσεις που, τουλάχιστον όπως το ένιωσα εγώ, μου έδωσαν δικαίωμα. Σε παραπέμπω και στο λίγο ακραίο παράδειγμα που έδωσα στην Άιναφετς πιο πάνω.
      Όπως είπες και εσύ τα όρια είναι υποκειμενικά, ο καθένας είναι διαφορετικός και χρειάζεται να τα διαβάζουμε σωστά. Π.χ. στο παράδειγμα με το χιούμορ, αν σου έλεγα ότι ένα αστείο σου δε μου άρεσε, τι θα έκανες; Θα μου έλεγες εγώ το έκανα για πλάκα, υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα και θα συνέχιζες να μου το κάνεις; Θέλω να πιστεύω όχι.
      Και στο άλλο που είπες για τα δρώμενα, μα εσύ Γιάννα μου είσαι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που είπα εγώ! Εσύ παίρνεις μέρος σε πολλά, έστω και αν κάποια τα βάζεις μαζεμένα στο μηνιαίο, χωρίς να κάνεις κάποιο δικό σου. Αυτές που λέω εγώ κάνουν συνέχεια δικά τους αλλά σπάνια ή ποτέ δε συμμετέχουν σε άλλων. Δε είναι εμφανής η διαφορά;
      Απο εκεί και πέρα, το θέμα της εξέλιξης της γνωριμίας, ίσως έχει να κάνει και με το χαρακτήρα του καθενός, δεν ξέρώ. Μη νομίζεις ότι εγώ είμαι ο σούπερ άνετος στο να μιλάω live με τον άλλο, που να στα λέω, μέχρι πριν μία 5ετία το τηλέφωνο ήταν και δικός μου εφιάλτης, βέβαια κάτι το θαλαμοφυλίκι στο στρατό, κάτι η δουλειά που κάνω τώρα που πρέπει να το χρησιμοποιώ, το ξεπέρασα χεχε. Δυσκολεύομαι όμως να καταλάβω πώς μπορεί να ανταλλάσεις τακτικά γραπτά μηνύματα με κάποιον για αρκετούς μήνες και να μην έχεις την περιέργεια να τον γνωρίσεις απο κοντά. Σέβομαι βέβαια ότι σε κάποιον άλλο μπορεί να αρέσει έτσι.
      Οπότε, απαντώντας στην ερώτηση, θα σου πω ότι για εμένα τα σχόλια κλείνουν αφ'ένός για αυτό το λόγο, ότι εγώ έτσι λειτουργώ και δεν πολυβρίσκω νόημα να ανταλάσσω μηνύματα για πολύ καιρό με κάποιον από απόσταση, επαναλαμβάνω όμως ότι καταλαβαίνω και σέβομαι ότι σε άλλους μπορεί να αρέσει αυτό. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι χαλιέμαι να βλέπω 2-3 άτομα που θεωρώ φίδια να αλωνίζουν και να το παίζουν φιλενάδες σε δρώμενα και σχόλια. Δεν μπορώ βέβαια να τις διώξω, οπότε απέχω εγώ.
      Τώρα για αυτό που λες για το μειλ, οκ, όπως νιώθεις. Πάντως στην επαφή που είχαμε εμείς δεν σε ένιωσα ποτέ ανεπιθύμητη η άσχημα, να το ξέρεις αυτό. Βέβαια, αν άρχιζες να μου στέλνεις κάθε μέρε ή σχεδόν και πολύ περισσότερο σε σκέφτομαι συνέχεια ή άλλα ερωτικά, ενώ ξεκαθάρισες ότι δε σε καίει πολύ η γνωριμία από κοντά, εκεί μάλλον θα είχαμε θέμα.

      Διαγραφή
    3. Χαίρομαι που έχεις φτιάξει καλές σχέσεις και σου εύχομαι να είναι πάντα έτσι διότι το θεωρώ κάτι σημαντικό και αρκετοί δυσκολεύονται πολύ με αυτό.
      Σαφώς και εγώ θέλω να λύνονται οι όποιες παρεξηγήσεις. Ακόμα είμαι ανοιχτός στο διάλογο με τα συγκεκριμένα άτομα. Αυτά δεν είναι. Μου είπαν είναι απαράδεκτα αυτά που λες, μην ξαναπεράσεις από το μπλογκ μου, υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα και μετά δεν απαντούσαν στα μηνύματά μου, ενώ εγώ απλά ζήτησα κάτι ή είπα πώς νιώθω, οκ ίσως όχι τόσο κομψά όσο μία γυναίκα, άντρας είμαι, πάντως διάθεση για συζήτηση είχα, από εκεί και πέρα λοιπόν τι να κάνω;
      Όσο για αυτή στο facebook, θεωρώ ότι αυτή πρώτη με κακοποίησε λεκτικά. Όταν στέλνεις στον άλλο κάθε μέρα προσωπικά μηνύματα και πολλά από αυτά λένε σε σκέφτομαι συνέχεια, σπάνια έχω περάσει τόσο καλά όσο με εσένα και πάλι σε σκέφτομαι, ε, αγοράκι είμαι, συναισθήματα έχω, άρχισα να ζητάω και δεν μπορούσε ποτέ τίποτα, τις είχα πει πάμπολλες φορές πώς νιώθω αλλά δεν έδινε και πολύ σημασία, αυτό δεν είναι κακοποίηση; Ε, στο τέλος εκεί που αγρίεψα της είπα με λάθος άτομο βρήκες να παίξεις, ούτε να σε φτύσω δε θέλω και απαίτησα κάπως έντονα να με πληρώσει για κάτι ασκήσεις που της έκανα. Αυτή είχε το θράσος να αρχίσει να λέει διάφορα του στυλ ότι τόσες φορές σου είπα είμαι ερωτευμένη με άλλο και χάρη σου έκανα όσο ασχολήθηκα, πόση κατανόηση να δείξω και με ανάγκασες να σε βγάλω από φίλο και ότι θα πάει στην αστυνομία. Ε, εκει ομολογώ ότι πρώτη φορά απο μικρό παιδί έφτασα σε επίπεδο που αν την είχα μπροστά μου εκτός από το φτύσιμο θα την έτρωγε και μία ανάποδη. Δεν με τιμάει το ξέρω, όμως θεωρώ ότι ξεπέρασε κάθε όριο ανοχής κατά πολύ. Έφαγε ξεγυρισμένο μπλοκ από παντού πάντως. Και γενικά είμαι άτομο ήρεμο και με υπομονή, πρέπει να μου κάνει πολλά ο άλλο γιανα ξεσπάσω. Π.χ. εχθές το βράδυ γύριζα από το γυμναστήριο και πέτυχα μία κοπέλα που είχε μείνει από βενζίνη. Ε, δε μου πήγε η καρδιά μα την αφήσω έτσι και την πήγα μέχρι το βενζινάδικο, σε κάποια φάση όμως άρχισε να κάνει σχόλια για την οδήγησή μου! Εκεί την πετάς έξω; Εγώ συγκρατήθηκα και δεν το έκανα..
      Ουφ, το ξημέρωσα αλλά το κατεβατό μου το έγραψα και εγώ χιχι, ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σου και την υπομονή σου αν έφτασες μέχρι εδώ.
      Καλή Κυριακή!

      Διαγραφή
  4. Τι καλά Γιώργο μου και τι ωραίο, ευγενικό και πολιτισμένο διάλογο είχατε, μπράβο σας!
    Ένα μικρουλάκι θα ήθελα να προσθέσω:
    Νομίζω, πως όταν κάτι πάει στραβά στη προσωπική μας ζωή και έχουμε blog, καλό θα είναι, τα ξεκαθαρίσματα να γίνονται εκτός blog...πχ με το fb (που προσωπικά δεν έχω γιατί το αντιπαθώ) ή με mail, το καλύτερο από κοντά!
    Προσωπικά για κανένα λόγο δεν θα έκλεινα η ίδια τα σχόλια στο blog μου, συμφωνώ με την Γιάννα που μάλιστα έχω σκοπό να την επισκεφτώ στο blog της!
    Μου έχει συμβεί στο blog μου, ν' ανακαλύψω τρία άτομα που σχολίαζαν στο blog μου, για να μου ρίχνουν στάχτη και να μην καταλάβω το "παιχνίδι" που έπαιζαν με τον άνδρα μου, στο blog του και όχι μόνο!!!... και φυσικά όταν το έμαθα, γιατί μου το είπε ο ίδιος (!) έβαλα ευγενικά τέλος... :(
    Οι σχέσεις μας θέλουν φροντίδα, είναι όπως τα όμορφα σου λουλουδάκια, αν τα παραποτίζεις σαπίζουν, αν αδιαφορείς μαραίνονται, μέτρο και νοημοσύνη στα πάντα!
    ΑΦ! πάντα τρυφερά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Στεφανία μου!
      Ναι, και εγώ χάρηκα για το διάλογο που είχαμε. Όσο για το άλλο που είπες, δεν διαφωνώ, δεν το έγραψα με σκοπό να ξεκαθαρίσω κάτι, έχει ήδη τελειώσει το θέμα, ως παράδειγμα και μόνο επειδή έτυχε να κολλάει, χωρίς ονόματα όμως.
      Πολλά ΑΦ! :)

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος12/5/15 15:50

    γεια φιλαρακι θα επιθυμουσα μια επικινονια να εχουμε γιατι νομιζω εχουμε πολλα να πουμε σε επιπεδο κινου θεματος οπου εχουμε το συνδρομο ασπερκερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τον ενδιαφέρον και για το μειλ. Δε ενδιαφέρει τέτοιου είδους επικοινωνία. Και πάλι ευχαριστώ και να'σαι καλά.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος15/5/15 18:56

    ok sory file de sthn pefto na xekathariso apla ithela na sizhtame se filiko epipedo geia xara

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogs..