Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα!

Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα λέει..


Ναι, οκ, συνήθως δεν κάνει, τις τελευταίες μέρες όμως του έδωσε και κατάλαβε!

Η αρχή έγινε λίγο πριν την Πρωτοχρονιά, τα μεσάνυχτα 30 με 31/12 και το είχα καταγράψει σε βίντεο στην Πρωτοχρονιάτικη ανάρτησή μου. Η συνέχεια ήρθε τα ξημερώματα των Θεοφανείων:


Κάτι νιφάδες είχαμε και το βράδυ των Θεοφανείων, αλλά και το βράδυ του Άι Γιαννιού!


Και δεδομένου ότι και αυτές έπεσαν τα μεσάνυχτα μεταξύ 7 και 8/1, τυπικά καταγράφονται 5 μέρες με χιονόπτωση τις τελευταίες 10 στην περιοχή μου, νότιο παραλιακό προάστιο της Αθήνας, καθόλου άσχημα αν αναλογιστεί κανείς ότι ο κοντινότερος σταθμός της ΕΜΥ έχει κλιματική τιμή περίπου 1,4 μέρες χιονόπτωσης το χρόνο!

Για την ώρα λοιπόν, αλλάζουμε ρεπερτόριο :p


Και για το τέλος άφησα το καλύτερο, το βράδυ των Θεοφανείων πήγα μία βόλτα στην Κηφισιά, βόρειο προάστιο της Αθήνας, όπου τα είδα όλα, πυκνή χιονόπτωση και το έστρωνε με τρελούς ρυθμούς, τόσο που έφυγα σχεδόν αμέσως, διότι φοβήθηκα μη δε μπορέσω να γυρίσω!


------------------

Θυμίζω την κλήρωση της προηγούμενης ανάρτησης, περιμένω σχόλιο στην ανάρτηση εκεί που κατ'εξαίρεση είναι ανοιχτά ή mail μέχρι το βράδυ της Κυριακής από τη Δελφινάκι και τις υπόλοιπες που είναι στη λίστα για το αν θέλουν να είναι ή να μην είναι.

Παρεμπιπτόντως, επειδή παρά το ότι ανέφερα γιατί άνοιξα τα σχόλια, γράφτηκαν και άλλα πράγματα άσχετα με την κλήρωση, τα οποία διάβασα αν και δεν δημοσιεύτηκαν, να πω ότι δεν είχα πρόθεση να στεναχωρηθεί κανένας, λυπάμαι αν έγινε κάτι τέτοιο. Τα σχόλια παραμένουν κλειστά.

Blogs..