Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Κλήρωση!

Ήρθε η ώρα για την κλήρωση που σας είχα πει. Τελικά οι συμμετέχοντες είναι 14, αφαιρέθηκε η Γιάννα από τη Σύρο μετά από δική της επιθυμία και η Αριστέα, την οποία αρχικά είχα βάλει παρά την απογοήτευσή μου από τη στάση της, επικοινωνήσαμε ξανά με αφορμή την κλήρωση και ένιωσα λες και το έκανε επίτηδες για να τη βγάλω. Η τελική λίστα των ονομάτων λοιπόν είναι:

1.  Άιναφετς
2.  Levina
3.  Maria Fe
4.  Ελένη Φλογερά
5.  Ariadni St.
6.  Maria Kanellaki
7.  Λιακάδα ☼
8.  ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....!
9.  Ξύλινος Ιππότης
10.  Ελενα Λ.
11.  ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
12.  Funky Monkey
13.  μυστήριο κορίτσι
14.  Λάχεσις

Υπάρχουν αρκετά site που δίνουν τυχαίους αριθμούς, επειδή όμως είχα και καιρό να βάλω βίντεο με εμένα, αποφάσισα να κάνω την κλήρωση με τράπουλα, περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί. Ίσως χρειαστεί να ανεβάσετε λίγο την ένταση του ήχου, ζητώ συγγνώμη για αυτό, το αντιλήφθηκα αφού είχα κάνει το βίντεο και το να το ξανακάνω θα δημιουργούσε πρόβλημα με τη διαφάνεια της κλήρωσης για ευνόητους λόγους.


Η τυχερή λοιπόν είναι το νούμερο 6, η Μαρία Κανελλάκη. Θα επικοινωνήσω μαζί της, σε περίπτωση που δει πρώτα αυτή την ανάρτηση, καλείται να επικοινωνήσει στο mail που έχω πάνω δεξιά για να κανονίσουμε τα της αποστολής του δώρου.

Συγχαρητήρια στη νικήτρια και ευχαριστώ και πάλι όσους πέρασαν από το blog μου. Για τους άτυχους θα υπάρξει σχετικά σύντομα (σε περίπου 2 μήνες) μία ακόμα ευκαιρία, θα κληρώσω ένα μικρό μετεωρολογικό σταθμό, αυτή τη φορά η κλήρωση θα απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να πάρουν μέρος, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων λειτουργίας online του μετεωρολογικού μου σταθμού. Περισσότερα εν καιρώ.

Blogs..