Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

29

Πριν λίγο τα ρολόγια σήμαναν μεσάνυχτα και ταυτόχρονα έκλεισαν άλλον έναν χρόνο παρουσίας μου σε αυτόν τον πλανήτη. Ο τελευταίος χρόνος ήταν περίεργος, σημαδεύτηκε από αρκετές αλλαγές. Τελείωσα το στρατό, παντρεύτηκε η αδερφή μου και κλείνοντας τελείωσα με τη σχολή μου, οπότε ο νέος χρόνος με βρίσκει σε μία πολύ μεταβατική φάση, να ψάχνω το τι κάνω από εδώ και πέρα και υπαρξιακές σκέψεις να κατακλύζουν το κεφάλι μου. Οι αλλαγές πάντα με άγχωναν, από χαρακτήρα, πόσο μάλιστα τώρα που έπεσαν τόσες μεγάλες μαζί! Επίσης, άλλο ένα ιδιάζον στοιχείο αυτών των γενεθλίων, είναι ότι είναι τα τελευταία που η ηλικία μου ξεκινάει από δύο, του χρόνου έρχονται τα πρώτα άντα, οπότε αντί για ευχές θα θέλω παρηγοριές! Για να δούμε τι θα δούμε τη νέα χρονιά..

Προς το παρόν, για να μην μελαγχολώ άλλο, κερνάω και όσοι πιστοί προσέλθετε! :))





2 σχόλια:

  1. Πω πω, 29.... γέρασες!
    Εντελώς καθυστερημένα, αλλά και όχι αδικαιολόγητα (πάντα υπάρχουν σοβαροί λόγοι για μια καθυστέρηση, Χμ!)έρχομαι να σου ευχηθώ χρόνια πολλά και αυτά να είναι χαμογελαστά, δημιουργικά, τυχερά και φωτεινά!
    Θα κεραστώ απ' την άσπρη τούρτα που μου φαίνεται σπιτική και θα πιω και σαμπάνια!
    ΑΦιλιά αγαπημένε Γιώργο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τις ευχές σου Στεφανία! Δεν πειράζει, και ένας φίλος σήμερα μου ευχήθηκε και αστειευτήκαμε ότι οι γιορτές κρατάνε 40 μέρες! Χώρια που είσαι και η μόνη εδώ στο blog που μου ευχήθηκες!

      Καλό Σ/Κ και ΑΦ!

      Διαγραφή

Blogs..