Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Συμπτώσεις 2

Δεν πέρασαν πολλές ημέρες από την ανάρτηση για τις συμπτώσεις που είχα κάνει και μου συνέβη μία από τις πιο φοβερές που μου έχουν τύχει.

Εχθές (4/6) το απόγευμα είδα μία ταινία του αξέχαστου Μουστάκα. Λίγο αργότερα ανακαλύπτω ότι εντελώς συμπτωματικά πέθανε στις 4/6 πριν 6 χρόνια (2007)! Περιττό να πω ότι σταυροκοπιόμουν! Σημειωτέον ότι το είδα σε DVD, όχι στην τηλεόραση για να πει κανείς ότι ήταν κάποιο αφιέρωμα.

Όποιος μπορεί να δώσει εξήγηση ευπρόσδεκτος!

Καλό ξημέρωμα!

3 σχόλια:

  1. Οταν η σύμπτωση δεν έχει συνέχεια δεν είναι καρμική (για να σου υποδείξει κάτι)
    Είναι απλά ένα τυχαίο γεγονός.
    Κάποια μέρα θα μπορούσε να ήταν ... έτυχε να είναι αυτή.
    Αν όμως συνέβαινε και κάποιο αλλο γεγονός που οδηγούσε σε κάτι στη ζωή σου τότε θα μπορούσες να το εξετάσεις ως σύμπτωση.

    Π.χ. αν την ώρα που επέστρεφες το DVD ήταν μια κοπέλα που το έψαχνε κι εκείνη και πιάσατε κουβέντα για το γεγονός της "σύμπτωσης" και γνωριστήκατε τότε έχεις πολλές πιθανότητες η γνωριμία αυτή είτε να οδηγήσει κάπου σε μια φιλική ή ερωτική σχέση ή ακόμη και να οδηγήσει σε μια νέα γνωριμία. Βλέπεις ότι ένα "συμπτωματικό" γεγονός λειτουργεί σαν DOMINO πυροδοτώντας κι άλλα και δεν σταματάει εκεί.

    Eλπίζω να μη σε απογοήτευσα....
    Καλημέρα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υ.γ Λέγοντας νέα γνωριμία εννοώ η κοπέλλα αυτή με την οποία γνωρίστηκες να σε γνωρίσει σε κάποια άλλη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν απογοητεύτηκα, όμως σίγουρα μπήκα σε σκέψεις.

      Βρε λες αν δεν έφευγα πριν έρθει η αδερφή του φίλου μου (στο σπίτι του οποίου είδαμε το dvd) να πιάναμε την κουβέντα για τη σύμπτωση και να πήγαινε αλλού; Τι να κάνουμε όμως που δειλιάζω στις νέες γνωριμίες!

      Καληνύχτα και καλή συνέχεια! :)

      Διαγραφή

Blogs..