Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Εικόνες..

Καιρό είχα να γράψω και μιας και δέχτηκα αρκετά θετικά σχόλια, είπα να επιστρέψω φωτογραφικά. Και οι δύο φωτογραφίες που θα βάλω είναι τραβηγμένες με το κινητό, που ομολογώ ότι με έχει εντυπωσιάσει με την ποιότητά του. Θυμίζω ότι με click επάνω τους μεγαλώνουν.

Σταθμός Μαγούλα, Ελευσίνα, πριν δύο εβδομάδες, το τρένο έρχεται για να με πάει πίσω στην Αθήνα:


Σε κάποια παραλία του Σαρωνικού πριν καμιά βδομάδα. Τη βάζω και ως άσκηση παρατηρητικότητας, στη φωτογραφία υπάρχουν 4 γατάκια, μπορείτε να τα μετρήσετε; Το κάδρο δεν είναι το καλύτερο καθώς ήταν υπό αντίξοες συνθήκες. Πλησίαζα σιγά σιγά με κίνδυνο να φοβηθούν και να φύγουν τα γατάκια (κάτι που έγινε μόλις πήγα πιο κοντά) και ταυτόχρονα ο ήλιος μπαινόβγαινε στα σύννεφα και με τύφλωνε.


Καλό βράδυ σε όλους!

4 σχόλια:

  1. τα γατάκια είναι τρία μάλλον;
    παρόλο που ειναι απο κινητό είναι αρκετά καλές...
    καλή σου νύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέσσερα ένα, το ένα είναι ανάποδα και δεν διακρίνεται εύκολα!

      Χαίρομαι που σου άρεσαν :)

      Καληνύχτα!

      Διαγραφή
  2. Tα βρήκα!! Μέχρι που να τα βρω πήγε η ψυχή μου στην Κούλουρη και ήρθε γιατί τα έψαχνα στην πρώτη φωτογραφία... Οπου ήλιος και βολή τα γατάκια πρώτα!
    Καλημέραααα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα συγκεκριμένα όντως κάθονται στον ήλιο, ίσως γιατί η συγκεκριμένη ήταν αρκετά δροσερή ημέρα, έχω παρατηρήσει όμως και πολλές παμπόνηρες γάτες να βρίσκουν δροσερή σκιά για να κάτσουν όταν έχει ζέστη! Γενικά είναι πανέξυπνες..

      Καλό Σ/Κ!

      Διαγραφή

Blogs..