Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015

Καλό μήνα με ερωτοαπαντήσεις!

Νέος μήνας λοιπόν και λέω να τον υποδεχτώ διαφορετικά. Στη μπλογκογειτονιά πήρε το μάτι μου ένα παιχνίδι με ερωτήσεις που μου φάνηκαν ενδιαφέρουσες, συνοδεύεται βέβαια και από ένα βραβείο, δεν είμαι ψώνιο να αυτοβραβεύομαι οπότε δεν το παίρνω αφού δε μου δόθηκε, τις ερωτήσεις όμως μόνο μπορώ να τις πάρω, στο κάτω κάτω είμαι άντρας και το κέφι μου θα κάνω που λέει και ο αξέχαστος σερ!

1) Έχετε σκεφτεί ποτέ να αλλάξετε το όνομα του blog σας;

Το έχω κάνει ήδη μία φορά, όταν είχα ξεκινήσει στο pathfinder είχα άλλο όνομα, μετά κάτι κάποια αρνητικά σχόλια που είχα λάβει, κάτι το ότι βαρέθηκα το pathfinder και ήρθα εδώ στον blogger, το άλλαξα. Τώρα δεν το βλέπω να αλλάζω σύντομα, ούτως ή άλλως δεν ασχολούμαι όσο στο παρελθόν.

2) Πόσο έχει αλλάξει η κάθε σας μέρα από τότε που πατήσατε για πρώτη φορά το πλήκτρο;

Πολύ. Θεωρώ ότι πήρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια και από τα θετικά και από τα αρνητικά που έγιναν. Ακόμα και κάποια άτομα που 'σκοτωθήκαμε' τα ευχαριστώ διότι και αυτό κάτι μου δίδαξε.

3) Όταν δεν έχετε έμπνευση, που καταφεύγετε για να την βρείτε και να αλλάξει η διάθεσή σας;

Πουθενά, δεν γράφω :p

4) Έχετε σκεφτεί να ασχοληθείτε επαγγελματικά με το blogging;

Όχι. Και ένας λόγος που μαλλιοτραβήχτηκα με κάποια άτομα εδώ μέσα είναι ότι το έβλεπαν επαγγελματικά ενώ εγώ όχι. Τώρα στο μέλλον δεν ξέρω, αν και, αν θελήσω να προωθήσω κάτι υπάρχει και το facebook, να χρησιμεύσει και αυτό σε κάτι εκτός του να καιγόμαστε!

5) Ποιά είναι η γνώμη σας για τους Έλληνες bloggers σε σχέση με τους ξένους;

Δεν μπαίνω σε ξένα blog, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Πάντως, ανεξαρτήτως εθνικότητας, πιο πολύ με εκνευρίζει το θράσος, ένας λόγος παραπάνω όταν είσαι ξένος όμως, θρασύς μέσα στο σπίτι σου πάει στο καλό, θρασύς όμως στο σπίτι του άλλου, ε, άει στα κομμάτια!

6) Πόσο γεμάτη είναι η μέρα σας; Τι κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας;

Αρκετά. Στον ελεύθερο χρόνο μου ή καίγομαι στον υπολογιστή ή πάω στο γυμναστήριο και κοπανιέμαι.

7) Σε ένα όνειρο που θα ταξιδεύατε; Σε ποια χώρα θα είσαστε και τι θα θέλατε να κάμετε;

Χώρα δε θα άλλαζα, ορισμένους ανθρώπους μόνο θα τους έκανα λιγότερο γαϊδούρια και αχάριστους. Α, θα ήθελα να έβλεπα και τον πατέρα μου που έχει πεθάνει.

8) Το ποτήρι το βλέπετε μισοάδειο ή μισογεμάτο;

Εγώ πιο πολύ μισογεμάτο, η μάνα μου πιο πολύ μισοάδειο και επέρχεται μία ισορροπία :p

9) Διαλέξτε: ελληνική, μεξικάνικη ή ασιατική κουζίνα;

Η Ιταλική που είναι η αδυναμία μου που είναι; Από αυτές βάζω πρώτη Ελληνική (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου), μετά Μεξικάνικη και τέλος Ασιατική.

10) Αγαπημένο σας στυλ διακόσμησης;

Δε νομίζω ότι είμαι καλός σε αυτό το κομμάτι. Πάντως  αγαπημένο μου χρώμα είναι το μπλε, όπως φαίνεται και από το blog :p

Αυτά, αφού δεν πήρα το βραβείο, δεν το δίνω και πουθενά. Σας αφήνω με ένα κολάζ που έφτιαξα, από κάτι φωτογραφίες που τράβηξα πριν μερικά βράδια, μία μέρα μετά την πανσέληνο, παίζοντας με τη μηχανή και το χρόνο έκθεσης, διατηρώντας σταθερές τις άλλες ρυθμίσεις. Τα έχω βάλει σε σειρά, όσο πιο φωτεινός ο δίσκος της Σελήνης, τόσο μεγαλύτερη η έκθεση.


2 σχόλια:

 1. Πολύ καλά έκανες και απάντησες στις ερωτήσεις, εξάλλου πολλοί δηλώνουν, πως όποιος θέλει μπορεί να πάρει την σκυτάλη και ν' απαντήσει!
  Αυτά τα παιχνιδοβραβεία έχουν το καλό πως μαθαίνεις λίγο καλύτερα τον άλλο blogger!
  ΑΦ! καλό μας μήνα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πολύ σωστά Στεφανία!

   Ευχαριστώ για το σχόλιο και καλό μήνα!

   Διαγραφή

Blogs..