Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016

Πρόσκληση προς όσους τσακωθήκαμε

Αισίως περπατάω στο 10ο έτος μου ως blogger και στο 20ο ως χρήστης του internet. Τα χρόνια είναι πολλά. Γέρασα, που λέει ο λόγος, όσο για το αν έβαλα μυαλό, αυτό είναι άλλοι πιο αρμόδιοι να το κρίνουν, όχι εγώ. Πάντως σίγουρα κατάλαβα κάποια πράγματα μετά από τόσα χρόνια, κάποιες φορές με άσχημο τρόπο. Ένα από αυτά είναι ότι ως μέσο γνωριμίας τα blog και το internet γενικότερα καλά είναι, όταν όμως μία επαφή είναι σχετικά τακτική και κρατάει μήνες αλλά δε μεταφέρεται και στην πραγματική ζωή, τότε κάτι δεν πάει καλά. Τα γνήσια συναισθήματα θέλουν το χρόνο τους αλλά εξελίσσονται σταδιακά. Αν κάποιος σε έχει ξεχωρίσει τότε αργά ή γρήγορα θα θέλει να σε γνωρίσει από κοντά, να κάνετε και άλλα πράγματα μαζί. Σε διαφορετική περίπτωση, είτε έχεις γίνει ένας ακόμα από το κοινό με το οποίο περνάει την ώρα σπάζοντας πλάκα ή βγάζει λεφτά από τα κλικ στο blog του. Λυπάμαι αν χαλάω το ρομαντισμό σε κάποιους, αυτή είναι η γνώμη μου από την εμπειρία μου εν πάση περιπτώσει. Μου έχει τύχει να γνωρίσω μέσω chat κάποιον, να μιλάμε κάμποσο καιρό, να γνωριστούμε από κοντά και να έχουμε ξεπεράσει τα 10 χρόνια φιλίας πια. Υπήρξαν όμως και κάποιοι, κυρίως μέσα από τα blog, που ήρθαμε σε αντιπαράθεση, με άλλους λίγο με άλλους πολύ. Εγώ του ευχαριστώ και αυτούς, μέσα από τις διαφωνίες μαθαίνεις. Κλείνοντας αυτή την ανάρτηση τους καλώ και προκαλώ. Δεν ζητάω επανένωση. Ζητάω μόνο ένα σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση, σε ένδειξη καλής θέλησης. Ένα γεια και ας μην ξαναμιλήσουμε ποτέ.

2 σχόλια:

 1. Δεν πολυκαταλαβαίνω σε πια κατηγορία εντάσσομαι μια και έχουμε συναντηθεί αρκετές φορές εκτός διαδικτύου, με έχεις πολλές φορές βοηθήσει και με την αγορά νέου laptop και με την επαναφορά του ορθογραφικού μου λεξικού απ' το blog μου, έχουμε μιλήσει ανοιχτά σαν δυο καλοί φίλοι με mails... όπως επίσης έχουμε βλακωδώς παρεξηγηθεί, τα έχουμε ξαναβρεί... τα έχουμε ξαναχάσει κλπ κλπ...
  Εσύ θα πεις τώρα που βρισκόμαστε! ;-)
  ΑΦ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στεφανία εσύ είσαι.. μπαλαντέρ χαχα!

   Αστειεύομαι, προφανώς αφού έχουμε συναντηθεί 2-3 φορές από κοντά (και ελπίζω να υπάρξουν και άλλες στο μέλλον) δεν πας στην κατηγορία αυτών που προσκαλώ. Όσο για τους τσακωμούς, τα έχουμε πει, αν δεν πονέσεις δε μαθαίνεις!

   Πολλά ΑΦ! :)

   Διαγραφή

Blogs..