Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ευχαριστίες και επεξηγήση

Μέσα από αυτή την ανάρτηση θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους για τα σχόλια συμπαράστασης στην προηγούμενη ανάρτηση. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και όπως είπα έχω γνωρίσει εδώ κάποια άτομα που θα τα έχω πάντα στην καρδιά μου ακόμα και αν δεν γνωριστούμε από κοντά ποτέ. Εκτιμώ πάρα πολύ αυτή σας τη σκέψη και ξέρω ότι έχω βρει μία πραγματική παρέα εδώ.

Νιώθω την ανάγκη όμως να κάνω και μία σύντομη επεξήγηση. Από τον τρόπο που το έγραψα όντως φάνηκε έτσι, όμως κύριο θέμα μου δεν ήταν η αδικία. Στο μπλογκ της Φλώρας είχα ήδη συγχαρεί και την Φλώρα και τις νικήτριες, από λάθος μου όμως ξέχασα να το γράψω εδώ και το διόρθωσα εκ των υστέρων. Το κύριο θέμα μου είναι ότι νιώθω άσχημα όταν πατώνω, πόσο μάλλον όταν έχω δοκιμάσει τόσες φορές με όσους τρόπους μπορούσα να σκεφτώ. Δεν μπορώ να καταλάβω απλά τι φταίει και γίνεται αυτό. Δεν περιμένω από κανέναν με το ζόρι να κάνει κάτι. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για την ενθάρρυνση και τα σχόλια συμπαράστασης. Μετά από τόσες αποτυχίες που δεν μπορώ να καταλάβω όμως, προτιμώ να μείνω μόνο στα σχόλια και την βαθμολόγιση, αφού δεν θέλω να χάσω σε καμία περίπτωση πλήρως την επικοινωνία μαζί σας. Η αποχώρηση από τα υπόλοιπα είναι ο μόνος τρόπος που μπορώ να βρω πλέον για να μη νιώθω άσχημα. Ίσως να μην είναι και οριστική η αποχώρηση, ίσως να χρειάζομαι απλά ένα διάλειμμα, μη νομίζετε ότι ξέρω πάντα τι θέλω χαχα!

Ξέρω ότι διακυνδυνεύω λέγοντας έτσι ευθέως πως νιώθω, ακόμα και αν είναι αρνητικά, μα για μένα πραγματική παρέα είναι αυτή που μπορώ να εμπιστευτώ ειλικρινά την ψυχή μου. Για μία ακόμα φορά σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση και που υπάρχετε. Κλείνω αφιερώνοντας σε όλους ένα τραγούδι..

Καληνύχτα!


12 σχόλια:

  1. Καλε μου φιλε καλημερα.

    Εγω θα σου πω να κανεις οπως αισθανεσαι. Αν θεωρεις πως η αποχη θα σε βοηθησει κανε την. Θεωρω πως ολοι περναμε καποια στιγμη αυτη τη κατασταση στα μπλοκς. Κατι μας πιανει και θελουμε να αποχωρησουμε, περναει ομως αυτο και ειμαστε και παλι καλα και σιγουροι για την παρουσια μας εδω.

    Πιστευω πως ολα θα πανε καλα και με σενα! Δε θα φυγεις! Ολα θα πανε καλα!

    Καλο υπολοιπο μερας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Κική για το σχόλιο!

      Καλή υπόλοιπη μέρα και σε εσένα! :)

      Διαγραφή
  2. Ξέχασα να σου πω στην προηγούμενη ανάρτηση ότι γενικώς γράφεις καλά, δομημένα, με καλή σύνταξη. Το ότι δεν έχεις κερδίσει ακόμα είναι θέμα έμπνευσης. Αυτό το κάτι. Αλλά μην ψάχνεις να το βρεις, θα έρθει από μόνο του.
    Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια!

      Μακάρι να έρθει και να το καταλάβω!

      Καλή υπόλοιπη μέρα! :)

      Διαγραφή
  3. Αγαπητέ φίλε μου,
    διαπιστώνω πως πήρες πολύ στα σοβαρά ένα χαζό παιχνίδι που σκαρώσαμε απλά για να περνάμε καλά.
    Αν ήξερες πόσες φορές έχω πατώσει εγώ!!!!
    Υπάρχουν μερικά θέματα που πραγματικά μας εμπνέουν
    και άλλα που με το στανιό μας βγάζουν πέντε γραμμές.
    Να φανταστείς πως εγώ που έφτιαξα το παιχνίδι
    υπάρχουν φορές που δεν γράφω καθόλου
    και άλλες που ούτε άσσο δεν σταυρώνω από βαθμολογία.
    Ωστόσο το παλεύω και χαίρομαι να διαβάζω άλλους
    που το έχουν περισσότερο από εμένα.
    Μην ακούσω πως θα μου εξαφανιστείς...
    Σε θέλω στο παιχνίδι. Είσαι πολύτιμος.
    Καλό σου απόγευμα και ψηλά το κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φλώρα ευχαριστώ για τα καλά λόγια!

      Όπως τόνισα σε καμία περίπτωση δεν θέλω το θέμα να γίνει προσωπικό με εσένα ή τις νικήτριες ή το παιχνίδι, είναι ένας συνδυασμός πολλών πραγμάτων..

      Ένα διάλειμμα από τις συμμετοχές το θέλω σίγουρα όμως από τη βαθμολογία και τα σχόλιά μου σίγουρα δεν γλιτώνεις τόσο εύκολα χεχε! :)

      Καλή υπόλοιπη μέρα!

      Διαγραφή
  4. Τώρα τα διάβασα και νοιώθω άσχημα και ένοχη που δεν πέρασα από το μπλοκόσπιτο σου να βοηθήσω.Βέβαια τι θα σε βοηθούσα εγώ! Όμως ποτέ ένας διαγωνισμός δεν έπρεπε να σε λυγίσει..έμαθα να καταλαβαίνω ότι ο κόσμος γύρω μου όση καλή θέληση και να έχουν πολλές φορές απέχουν από τέτοια.Δεν παρεξηγώ και δεν σκάω κι όλας! Έχεις ένα όμορφο μπλοκ, είσαι ένας γλυκός, ολόγλυκος άνθρωπος..αυτό να σου αρκεί.Τελικά δεν πολυκατάλαβα που να ψάξω να βρω σε τι διαγωνισμό έπρεπε να βοηθήσω..ελπίζω να δείξεις κατανόηση. Ξέρεις ( για να σε κάνω να ..χαμογελάσεις) τελικά δεν είναι άσχημο να γίνεσαι μεγάλη..όταν κάνεις κάτι λάθος κοιτάς τον άλλο στα μάτια , του χαμογελάς και του λες: Συγνώμη..είμαι και μεγάλη γυναίκα..δεν ξέρω από αυτά!! τους κόβεις έτσι και είναι όλοι τους γεμάτοι κατανόηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχτίδα ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια σου! :)

      Όντως, δύσκολο να απαντήσει κάποιος σε αυτό το επιχείρημα!

      Καλή Κυριακή να έχεις!

      Διαγραφή
  5. καλε μου Γιωργο απολαυσε την καθε στιγμη και το παιχνιδι ειμαι σιγουρη πως θα συνεχισεις να μας χαριζεις τα κειμενα σου ολοι μας το απολαμβανουμε πολυ και κατι ακομη σε προσκαλεσα σε αγαποπαιχνιδι και σε περιμενω τωρα σε φιλω !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Κάτια!

      Την πρόσκλησή σου την δέχτηκα!

      Καλή συνέχεια!

      Διαγραφή
  6. Φίλε μου Γιώργο τα παιχνίδια είναι παιχνίδια.
    Στα παιχνίδια κερδίζουεμ ή και χάνουμε!
    Δεν χρειάζεται να στενοχωριέσαι καλέ μου! Να περνάμε μόνο καλά!
    Σε έχω προσκαλέσει σε ένα παιχνίδι. Αν θέλεις...
    http://www.syllegw-stigmes.gr/2014/02/tag.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Μαρία, τη δέχτηκα την πρόσκληση!

      Καλή συνέχεια!

      Διαγραφή

Blogs..