Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Αραιώνω..

Χάθηκα λίγο τις τελευταίες μέρες και δεν βλέπω να επανέρχομαι σε κανονικούς ρυθμούς..

Κάτι το ότι έληξε το 5ο παιχνίδι του παίζοντας με τις λέξεις με πανωλεθρία του κειμένου μου και ας το θεωρούσα το δυνατό μου χαρτί και καλύτερο από ένα από αυτά που κέρδισαν, γεγονός που με οδήγησε στην απόφαση να μην το δημοσιεύσω εδώ και να μην ξαναπάρω μέρος σε τέτοιου είδους διαγωνισμούς παρά μόνο ως βαθμολογητής (ίσως στον τρέχων διαγωνισμό φωτογραφίας να κάνω μία εξαίρεση μόνο καθώς το έχω τάξει). Παρ'όλα αυτά εννοείται ότι συγχαίρω τις νικήτριες και την άξια οικοδέσποινα Φλώρα!

Κάτι η καινούργια δουλειά που ξεκίνησα (βλέπε δεξιά) που κάτι άρχισε να κινείται λίγο και μου τρώει αρκετό χρόνο..

Κάτι το ότι δεν αγκαλιάσατε ιδιαίτερα τη μπλογκοκρεμάλα που με τόσο ενθουσιασμό ξεκίνησα, μόνο ένα άτομο την πήρε στο μπλογκ της και την ευχαριστώ ιδιαίτερα, η δύο φορές νικήτρια την απέρριψε εις διπλούν και τέσσερα άτομα που την πρότεινα επίσης την απέρριψαν, οπότε όσο και να έχει πληγώθηκα και δεν μπαίνω στον κόπο να ξαναπροτείνω αλλού, όποιος και αν θελήσει είναι ευπρόσδεκτος..

 Αποφάσισα να αραιώσω λίγο από το μπλογκ και την μπλογκογειτονιά. Δεν λέω ότι σταματάω, εξάλλου έχω γνωρίσει πολλά αξιόλογα άτομα εδώ που θα τα έχω πάντα στην καρδιά μου ακόμα και αν δεν γνωριστούμε ποτέ από κοντά. Δεν μου βγαίνει όμως πλέον να αφιερώνω κατά μέσο όρο 2-3 ώρες την ημέρα. Από τις αποτυχίες μαθαίνουμε, πόσο όμως να προσπαθείς όταν κάτι δεν σου βγαίνει; Ελπίζω (ή μήπως αναρωτιέμαι;) η έλλειψή μου να γίνει έστω λίγο αισθητή.

Καλή εβδομάδα και καλά να περνάτε όλοι!

20 σχόλια:

  1. Γιώργο μου!
    Μετέχω στο παιχνίδι των λέξεων πάνω από ένα χρόνο! Μέσα σε αυτό το διάστημα είχα ΤΙΣ αποτυχίες. Σε ένα μάλιστα είχα τερματίσει τελευταία με μόλις ένα βαθμό. Με χαρά είχα αναρτήσει την ιστορία μου κι έκανα και πλάκα μάλιστα!
    Το πρώτο καιρό ερχόμουν πανηγυρικά από τις τελευταίες! Δεν αποθαρρύνθηκα ποτέ, ίσα ίσα συνέχιζα για τη χαρά κι έλεγα ...μπορεί!
    Ε κάπου προς το τέλος του πρώτου κύκλου πήρα την πρώτη τρίτη μου διάκριση! Αυτό δεν σημαίνει ότι θα ξεχωρίζω πάντα! Λαβαίνω μέρος για τη χαρά και τη δημιουργία πάντα!
    Ποτέ μα ποτέ να μην εκφράζεσαι ότι θεωρούσες τη δική σου ιστορία καλύτερη από κάποια που νίκησε! Όλοι πιστεύουμε στην ιστορία μας αλλιώς δεν θα τη στέλναμε!
    Το να το λες όμως δείχνει αισθήματα μικροπρέπειας!
    Η πλειοψηφία μίλησε και έχουμε δημοκρατία. Δεχόμαστε !

    Μη θυμίζεις αδικημένες μις των καλλιστείων!

    Όσο αφορά την μπλογκοκρεμάλα θεωρώ άδικη την πικρία σου! Μια δική μας ιδέα μας χαροποιεί να μεταδίδεται και να έχει ανταπόκριση. Θα πρέπει όμως μάτια μου να μάθεις να δέχεσαι και την απόρριψη και την αποτυχία. Αυτό σημαίνει ωριμότητα!

    Αν γαι παράδειγμα το Συμπόσιο μου δεν είχε επιτυχία δεν θα κατηγορούσα ποτέ , ούτε θα θύμωνα με τους άλλους γιατί δεν το αγκάλιασαν με χαρά. Θα έψαχνα να δω τι δεν έκανα σωστά ίσως... μήπως δεν είχα καλή ιδέα σε τελευταία ανάλυση!

    Βλέπεις οι άλλοι δεν είναι εδώ για να μου λένε μπράβο! Τις ικανοποιήσεις μου τις παίρνω πρώτα απ' όλα από μένα! Από τη χαρά της δημιουργίας! Κι αυτή είναι και η μόνη ανταμοιβή που περιμένω! Όλα τα άλλα έρχονται ως κερασάκι!

    Φυσικά και έχεις λόγους να αφιερωθείς στην εργασία σου. Μα τον καιρό που θα απέχεις σκέψου αυτά που με αγάπη και πολλή σκέψη σου άφησα εδώ!
    Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή εβδομάδα δεν ευχήθηκα η γαϊδούρα! :)))

    Να έχεις μια χαρούμενη και εποικοδομητική εβδομάδα Γιώργο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστέα καταρχήν ευχαριστώ και το εκτιμώ που μου έγραψες τόσο μεγάλο σχόλιο!

      Έχεις ένα δίκιο στο ότι ενώ στο μπλογκ της Φλώρας συνεχάρην τους νικητές εδώ ξέχασα να το βάλω (θα το διορθώσω) και φάνηκε λίγο κάπως όπως το έγραψα, παρά το ότι το δεν το πήγαινα τόσο στην αδικία όσο το ότι μάλλον εγώ δεν είμαι και τόσο καλός στο γράψιμο και πέφτω έξω. Στεναχωρήθηκα όμως λίγο δεν σου κρύβω με το αδικημένη μις. Εσύ είδες από πρώτο χέρι στο συμπόσιο ότι δυστυχώς δεν πάνε όλοι με το σταυρό στο χέρι και πόσα άτομα σου παρασταθήκαμε.

      Για την μπλογκοκρεμάλα, το μόνο που θα προσθέσω είναι ότι, πριν γράψω αυτά που έγραψα εδώ, δεν είδα κανένα να μου πει δε μου αρέσει για αυτό το λόγο, παρά μόνο δεν έχω χρόνο, έχω κανονίσει άλλα, ή θα το κάνω και να εξαφανίζεται ή να το δίνει σε άλλους. Δεν λέω ότι είναι υποχρεωμένος κάποιος να δώσει εξηγήσεις, ελπίζω όμως να καταλαβαίνεις τι διαφορά.

      Αν θέλεις το συζητάμε εκτενέστερα..

      Καλή σου συνέχεια και καλά να περνάς :)

      Διαγραφή
    2. Ζητώ συγγνώμη αν ακούστηκε ειρωνικό το σχόλιο μου με τις μις αλλά το είχες γράψει και στης Φλώρας και μου ακούστηκε κάπως.
      Να μην τα βάζεις με τον εαυτό σου βρε Γιώργο μου,
      όλοι τρώμε πολλές σφαλιάρες αλλά μόνο έτσι μαθαίνουμε.
      Αν θυμάσαι την προηγούμενη φορά στο Παιχνίδι είχες γράψει μια υπέροχη ιστορία και δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη.
      Τα υπόλοιπα στο μέιλ!

      Διαγραφή
    3. Οκ, κανένα πρόβλημα :)

      Ε είναι κάποιες φορές που νιώθω ότι δεν είμαι καλός σε τίποτα, ίσως όμω το κούρασα λίγο τελικά..

      Καλό βράδυ να έχεις και καλά να περνάς :)

      Διαγραφή
  3. Φίλε μου καλή επιτυχία στο νέο επαγγελματικό σου ξεκίνημα.
    Όσο για την απογοήτευση που δοκίμασες από το παιχνίδι δεν είναι λόγος για να σταματήσεις να γράφεις. Άλλωστε παιχνίδι είναι και όλοι είμαστε κερδισμένοι από αυτό.
    Εγώ λαμβάνω μέρος με πολλή χαρά από το πρώτο πρώτο παιχνίδι και έχω κερδίσει μόνο μία φορά.
    Ελπίζω να ξαναδιαβάσουμε κείμενά σου.
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τις ευχές και το σχόλιο Ελένη!

      Καλή συνέχεια!

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα κι από μένα...
    Δεν νομίζω πως είναι λόγος να σταματήσεις να γράφεις γιατί δεν κέρδισες σε κάποιον διαγωνισμό ή γιατί η μπλογκοκρεμάλα δεν προχώρησε όπως θα ήθελες...
    εγώ π.χ. είπα με ιδιαίτερη χαρά πως θα την συνέχιζα αλλά βγήκαν άλλα πράγματα κι άλλα αισθήματα στη μέση που θεωρούσα πως έπρεπε να βάλω στο μπλογκ...
    Εδώ είσαι για να εκφράζεσαι και να επικοινωνούμε... όχι για να κερδίζουμε βραβεία...
    Την καλησπέρα μου ξανά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για το σχόλιο, όμως η δική σου αντιμετώπιση ήταν αυτή με την οποία πικράθηκα περισσότερο από όλες. Δεν μπήκες καν στον κόπο να στείλεις μήνυμα ότι δεν θα το κάνεις τελικά. Σου έχω στείλει και προσωπικό μήνυμα ότι περιμένω συγγνώμη αλλιώς δεν θα ξαναέρθω από το μπλογκ σου, όμως βλέπω ότι εσύ το πήρες σα να μην τρέχει τίποτα..

      Διαγραφή
  5. Όλα αυτά τα παιχνίδια/διαγωνισμοί είναι όχι γιατί επιδιώκουμε την νίκη, αλλά τη συμμετοχή. Και δεν μιλώ εκ του ασφαλούς.
    Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργο, μια φορά πήρα κι εγώ τη δεύτερη θέση στο παιχνίδι της Φλώρας και την επόμενη δεν με ψήφισε κανείς! Επειδή έκανες αναφορά στην μπλογκοκρεμάλα και με αφορά, είναι απλή η απάντηση, αλλά δεν τη σκέφτηκες: αν δεν είσαι απίκο στην μπλογκοκρεμάλα, δλδ να είσαι εκεί και οι άλλοι να σου απαντούν κι αμέσως να συμπληρώνεις τα γράμματα, δε βγαίνει. Πως θα αναλάμβανα (σε ό,τι με αφορά) ένα παιχνίδι και θα περίμεναν οι φίλοι μου πότε θα μπω να απαντήσω στα σχόλια;; Αυτό σημαίνει πως δεν εκτιμώ εσένα;;; Δεν έχεις δίκιο. Σε εκτιμώ και σε συμπαθώ και σου εύχομαι να πάει πολύ καλά το νέο σου επαγγελματικό ξεκίνημα. Καλό ξημέρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέτρα το δέχομαι αυτό που λες, αν μου το είχες πει όμως θα μπορούσαμε να το έχουμε συζητήσει και να βρούμε μία λύση, αυτός είναι ο λόγος που μου χτύπησε πιο πολύ, όπως έγραψα και στην Αριστέα πιο πάνω..

      Καλή συνέχεια να έχεις!

      Διαγραφή
  7. Γιώργο καλημέρα και απο μένα.

    Διάβασα προσεχτικά την ανάρτηση και τα σχόλια των άνω φίλων που είναι γραμμένο με πολλή αγάπη.

    Λοιπόν θα σου πω και εγώ την ειλικρινή γνωμη μου.

    Προσωπικά, επειδή μου αρέσουν οι άνθρωποι που εκφράζουν όσα νοιώθουν σου βγάζω το καπέλο που δε δείλιασες να μιλήσεις ανοιχτά για όσα σε στεναχώρησαν, με κίνδυνο μαλιστα να δημιουργηθουν και κάποιες μικροσυγκρούσεις που συμβαίνει να γίνονται στο διαδίκτυο.

    Δε θα συμφωνήσω όσα γράφεις αλλά σίγουρα δε μπορώ να μη θαυμάσω και να τονίσω το θάρρος σου. Ο τρόπος που έγραψες όσα νοιώθεις δεν είναι ενοχλητικός αλλά σίγουρα εκφράζει αδικία και αυτό είναι κάτι που με λειπεί πολύ.

    Το να θεωρείς πως έγραψες μια καλή ιστορία με κάνει να χαίρομαι μαζί σου και το ίδιο νοιώθω και εγώ, το να λες όμως πως θα σταματήσεις να συμμετέχεις ενω θες στο παιχνιδι επειδη πατωσε, ειναι κατι που με βρισκει αντιθετη.

    Εχω λαβει και εγω μερος με μια ιστορια που θεωρουσα πως αξιζε πολυ και πηρα 0 αλλα ακομη εχω την ιδια πιστη, κι οτι κ αν μου πει καποιος εγω θα λεω με παθος αξιζει 10 με τονο.

    Σημασια δεν εχει τι θα πουνε αλλοι, σημασια εχει τι νοιωθεις εσυ και ποσο πιστευεις στο δημιουργημα σου.

    Η ψηφοφορια δε παιζει κανενα ρολο, αυτα γινονται για να περναμε καλα. Τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερό.

    Καταλαβαινω να σταματησεις να γραφεις λογω ελλειψης χρονου κτλ κτλ αλλα το συγκεκριμενο λογο δε τον κατανοω πληρως και νομιζω πως και εσυ βαθια μεσα σου ξερεις πως δεν ισχυει. Αμα εχεις διαθεση να λαβεις μερος λαβε αλλα λαβε για σενα, για κανεναν αλλο ναι; :)

    Οσο για τη μπλοκοκρεμαλα η γνωμη μου ειναι πως ηταν ομορφη ιδεα αλλα δυσκολο να υλοποιηθει.

    Προσωπικα την ευχαριστηθηκα παρα πολυ και πηγε και πολυ καλα στις επισκεψεις μου.

    Δε θελω να χαθεις απο το μπλοκ και θελω να γραφεις παντα αυθεντικα οπως σημερα. Το οτι ημουν αντιθετη καπου δε σημαινει πως δε θαυμαζω το οτι μιλησες για το πως αισθανθηκες.

    Θα περιμενω συντομα να δω αναρτηση σου!

    Να εισαι καλα φιλε μου!

    Καλη εβδομαδα να εχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική κατ'αρχήν ευχαριστώ για τα καλά λόγια και εκτιμώ το ότι μου έγραψες τόσο μεγάλο σχόλιο!

      Όπως έγραψα και στην Αριστέα, καταλαβαίνω ότι φάνηκε έτσι, όμως κύριο θέμα μου δεν ήταν η αδικία, το διόρθωσα ήδη το κείμενο και στο μπλογκ της Φλώρας είχα ήδη συγχαρεί τις νικήτριες.

      Για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα τι δεν κατάλαβες.. Πάντως το ότι έχω πάρει μέρος σε 6 διαγωνισμούς (1 συμπόσιο, 2 φωτογραφίζειν, 3 παίζοντας με τις λέξεις) και σε όλους τα πήγα από κάτω της βάσης έως χάλια δεν είναι λόγος απογοήτευσης;

      Καταλαβαίνω και συμφωνώ σε αυτό που λες ότι κάτι το κάνουμε επειδή ευχαριστεί εμάς αλλά είναι δυνατόν να μην μας επηρεάζουν καθόλου και τα εξωτερικά ερεθίσματα; Οι επανειλημμένες αποτυχίες εμένα δε με ευχαριστούν, ίσως είναι στοιχείο του δικού χαρακτήρα, προσπάθησα, ξαναπροσπάθησα και δεν είδα φως, οπότε δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Αν τώρα το πάμε στην αξία της συμμετοχής και μόνο, και το να σχολιάζω και να βαθμολογώ συμμετοχή δεν είναι;

      Όσο για την μπλογκορεμάλα, δες και αυτά που έγραψα στην Πέτρα..

      Δεν θα χαθώ εντελώς, αυτό το υπόσχομαι!

      Καλή συνέχεια και πάλι ευχαριστώ! :)

      Διαγραφή
  8. Καλε μου φιλε καλησπερα ξανα.

    Κοιτα, κανε οπως αισθανεσαι, δεν υπαρχει λογος να πιεζεται κανενας εδω μεσα, κοινος στοχος αλλωστε ειναι να περναμε καλα.

    Αν θελεις να συμμετεχεις σχολιαζοντας και ψηφιζοντας, ναι να το κανεις. Αν καποια στιγμη θελησεις να παιξεις, να παιξεις ομως, μη πτοηθεις! :)

    Να εισαι καλα!

    Καλο βραδυ να εχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική ευχαριστώ!

      Ίσως να χρειάζομαι ένα διάλειμμα απλά, δεν ξέρω, δεν είμαι σίγουρος τι θέλω λολ..

      Καλά να περνάς και καλό βράδυ :)

      Διαγραφή
  9. Είχα καιρό να σ' επισκεφτώ Γίωργο μου και αυτό δεν είναι επειδή δεν σε σκέφτομαι, (έχω δύσκολα τρεχάματα τελευταία) σε νοιάζομαι και το ξέρεις αυτό από καιρό!
    Δε θα σταθώ στους διαγωνισμούς, στα βραβεία, στα παιχνίδια, γιατί το θέμα δεν είναι εκεί, για μένα το θέμα είναι η επικοινωνία και αυτή την έχεις τώρα, δεν την είχες πριν και την κέρδισες με το ήθος σου και την καλοσύνη σου! και ΕΥΓΕ!
    Χαίρομαι για τη νέα δραστηριότητα σου, η Ζωή είναι έξω απ΄ το διαδίκτυο, η ζωή είναι να κοιτάς τον άλλο στα μάτια όταν του μιλάς και ζωή είναι να ρισκάρεις, να πέφτεις και να ξανασηκώνεσαι!
    Αυτά καλέ μου φίλε και εμείς εξάλλου έχουμε ένα ραντεβού σε 9 μέρες!
    ΑΦ! καρδιάς και πολύ τρυφερά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τα όμορφά σου λόγια Στεφανία! :)

      Ναι το ραντεβού δεν το έχω ξεχάσει, όμως θα χρειαστεί να υπενθυμίσετε μέρος και ώρα εσύ ή ο παραμυθοσύντροφος..

      ΑΦ και να πάνε όλα καλά με τα τρεχάματα!

      Διαγραφή
    2. Στην απάντηση στο σχόλιο σου στο blog μου υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση για όλους τους φίλους μου!
      ΑΦ!

      Διαγραφή

Blogs..