Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Ερώτηση προς γυναίκες..

Είναι γεγονός ότι τα δύο φύλα διαφέρουμε πολύ στην ψυχολογία με αποτέλεσμα να γίνονται συχνά παρανοήσεις, με τις γυναίκες να είναι μάλλον πιο πολύπλοκες. Αυτό το πολύπλοκες άλλες φορές μου φαίνεται διασκεδαστικό, άλλες ενδιαφέρον, άλλες όμως με κάνει να τραβάω τα μαλλιά μου μην μπορώντας να βγάλω άκρη. Η περίπτωση που θα αναφερθώ εδώ είναι μία από τις τελευταίες.

Οι περιπλανήσεις μου στο διαδίκτυο με οδηγούν στην σελίδα μίας κοπέλας, στην οποία δημοσιεύει προκλητικές (όταν λέμε προκλητικές, εννοούμε προκλητικές) φωτογραφίες και μάλιστα αρκετές φορές την εβδομάδα. Ταυτόχρονα σε κάποιο σημείο έχει πληροφορίες για τον εαυτό της. Σε κάποιο σημείο λοιπόν γράφει ότι δεν της αρέσουν αυτοί που ξεκινούν συζήτηση με πονηρό σκοπό. Κάπου εκεί σηκώνω τα χέρια ψηλά και νοιώθω να με πλησιάζει απειλητικά το εγκεφαλικό. Απευθύνομαι λοιπόν στις γυναίκες που διαβάζουν το ιστολόγιό μου, μπας και μπορέσω να καταλάβω πώς σκέφτεστε πάνω σε αυτό το θέμα..

Καλή υπόλοιπη μέρα σε όλους!

2 σχόλια:

  1. Δωσε λινκ για να έχουμε άποψη καθότι όλα είναι υποκειμενικά και το δικό σου προκλητικό μπορεί να μην είναι καθόλου προκλητικό για μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη που άργησα να απαντήσω. Έχεις δίκιο σε αυτό που λες, όμως πίστεψε με, είναι προκλητικές. Δεν μπορώ να δώσω σύνδεσμο, αν επιμένεις και με δική σου ευθύνη μόνο μέσω mail..

      Καλό βράδυ!

      Διαγραφή

Blogs..