Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Asperger, ADHD και Στρατός

Καιρό έχω να βάλω βίντεο που να μιλάω εγώ, οπότε ακολουθεί κάτι που σκεφτόμουν αρκετό καιρό να ανεβάσω. Η εμπειρία μου κατά την διάρκεια της στρατιωτικής μου θητείας ως άτομο που έχει διαγνωστεί με σύνδρομο Asperger και διάσπαση προσοχής. Όπως αναφέρω και στην αρχή του βίντεο, όταν ήταν να πάω εγώ στο στρατό, είχα ψάξει στο internet για κάτι σχετικό, όμως δεν είχα βρει τίποτα. Ελπίζω λοιπόν έτσι να βοηθήσω όσους πρόκειται να πάνε στρατό ή έχουν κάποιο συγγενή-φίλο που πρόκειται να πάει και αντιμετωπίζουν κάποιο από αυτά τα θέματα. Το βίντεο αποτελείται από τρία μέρη των πέντε λεπτών περίπου το καθένα.

Μέρος 1

Μέρος 2

Μέρος 3

Καλό βράδυ σε όλους!

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/4/13 21:44

    Πάρα πολύ ωραία ιδέα Γιώργο να τα καταγράψεις σε βιντεάκια , περιμένω να φτιάξεις και άλλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ και από εδώ για τα καλά λόγια Έλενα! Λες να το καθιερώσω; Πάντως σίγουρα θα είναι για πιο ελαφριά θέματα. Καλή υπόλοιπη μέρα και χάρηκα που πέρασες και από αυτή τη γειτονιά ;)

      Διαγραφή
  2. Μπράβο για την προσπάθεια φίλε μου!
    Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο σου για αυτή την αξιόλογη προσπάθεια!!! Είμαι λογοθεραπεύτρια και έψαχνα πολύ καιρό τώρα για κάτι σχετικό με το στρατό και το asperger, γιατί έρχονται οι γονείς και με ρωτούν αρκετά για αυτό το θέμα. Ήσουν πολύ κατατοπιστικός και σε ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια, χαίρομαι που βοήθησα!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος12/5/15 15:48

    φιλε κι εγω εχω ασπεργερ αν θες μπορουμε να κουβεντιασουμε για εμπιριες και καταστασεις να καταλαβουμε καλητερα αυτο που εχουμε το προβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogs..